Home
Search results “Cara membuat pemancar fm mining”
Build A Long Range FM Transmitter (Spybug)
 
05:53
Have you ever wanted to broadcast your own radio station within the neighborhood? Ever get curious on where people get those "Surveillance Bugs" from spy and action movies? This small and simple FM transmitter is the toy that geeks have always wanted. FM transmitters can be complicated to build, that's why I'm teaching you how to make a foolproof FM transmitter. There's no need to buy kits, this tutorial includes the PCB layout and the schematics. Download: https://drive.google.com/file/d/0BwP5mrDBOvNYaHFnME5iaFpqME0/edit?usp=sharing Full Tutorial: http://www.instructables.com/id/The-Ultimate-FM-Transmitter/ Specs: - 1/4 Mile Radius Range - Powered By A 9V Battery - Lasts For Several Days - Adjustable 87-108mHz
Views: 1708400 TechBuilder
cara deposit di Enwy mining free 100gh/s
 
05:34
new site free mining 100gh/s :join here link:https://goo.gl/npEZHj wallet coinpot here:https://goo.gl/Xxkz1B Free dogecoin link here:https://goo.gl/BLhzSX free Litecoin link here:https://goo.gl/c8VDbc free Bitcoin link here:https://goo.gl/AQ7k2U
Views: 218 Pemburu impian
Simple RF Receiver / Transmitter Pair (27 MHz)
 
01:12
Build It: http://www.pyroelectro.com/projects/pyro_rf_receiver_27mhz/
Views: 604928 PyroElectro
Rakit & tes antena dipole 1/4 lamda (Quarter wave antenna 2 meter HAM Radio)
 
21:39
Tutorial merakit antena dipole 1/4 lamda atau yang lebih dikenal dengan quarter wave antenna untuk bekerja di vhf (very high frequency). Dalam video ini dijelaskan bahan-bahan yang perlukan, cara perakitan dan proses testing di dalam ruangan maupun diluar ruangan. Jika kalian berminat bisa kalian pesan disini gak pake ribut *eh ribet maksudnya Bukalapak : http://bit.ly/2FZSmQ0 Lokasi di Bojong Soang Kab. Bandung selalu standby di frekuensi 140,7 MHz #####*****TESTING UPDATE******####### - Kontak pertama dengan orang yang mengklaim orang Garut, jarak kurang lebih 20-30km dari lokasi saya, dengan sinyal dan kualitas suara yang bagus serta jernih. - RPU Tangkuban Perahu ( TX 143,0 MHz, RX 142,25 MHz) suara yang diterima jernih dan jelas. Saya monitor dari lokasi saya, orang-orang di Kuningan, Ciamis, Bandung, Purwakarta dan Brebes saling berkomunikasi via frekuensi ini (kurang jelas apakah ini RPU atau direct). Selebihnya lihat footage berikut : https://bit.ly/2ufpaDe - Mohon infonya untuk RPU yang paling dekat dengan daerah ane sob, tulis dikolom komentar. Untuk RPU yang lainnya boleh, karena informasi frekuensi RPU yang ada di website-website sudah terlampau lama tidak update. Ada pertanyaan? Silahkan komentar dibawah ini! Tekan tombol suka dan berlangganan channel ini! Tunggu video selanjutnya yang lebih menarik! :))
Views: 5034 Adam4wan ID
membuat adaptor 12 volt sederhana (satu dioda)
 
50:41
ini adalah contoh merakit adaptor 12 volt. yang sangat sederhana hanya 1 dioda. bila ingin menaikan/menurunkan voltase tinggal ganti keluaran penentu travo, misal : 6.9.12.15.18.24 (tergantung travo dan (ic (bila memerlukan) atau di ganti IC saja sudah bisa 7806. untuk 6 volt 7809 untuk 9 volt 7812 untuk 12 volt 1815 untuk 15 volt atau bisa juga dengan transistor (ttp saya tidak tau ukuran pastinya) dan adaptor ini cocok untuk keperluan yang memerlukan watt kecil (kurang dari 40 wat,), dikarenakan hanya memakai travo 3 ampere (dan tidak direkomendasikan untuk pemancar fm dengan watt besar ) selamat berkarya
Views: 31180 baton safari kukuh
Melihat Perbedaan Varco Besi Dan Varco Plastik
 
04:29
Perbedaan Varco Besi Dan Varco Plastik yang biasa digunakan amatir radio
Views: 245 Permana Cuy
TPS #3 (Tukang Pengisi Suara) MOST RADIO 105.8 FM | Penyiar Radio Ngga cuma Ngomong Aja
 
09:12
Di TPS #3 banyak yang bilang "Jadi Penyiar Mah Enak Tinggal Ngomong Doank!" Di video kali ini kalian bisa melihat bagaiman gue ketika siaran radio di Most Radio 1058 FM Jakarta bekerja ketika lagu sedang diputar. kalau sudah nonton video ini jangan lupa komen di bawah ya. :) Follow Instagram dan twitter: @dodoharahap email: [email protected] Follow Instagram MOST Radio: @most1058fm streaming most radio: www.most1058fm.com
Views: 912 Dodo Harahap
2012 9113120002
 
04:03
Rancang Bangun Board Trainer Pengkodean Data Untuk Mata Kuliah Komunikasi Data
Views: 69 Chan T.Telkom
PALLET 300 Watt MRFE6VP6300H + LPF + Pendingin Balok
 
01:12
Pallet dgn Mosfet MRFE6VP6300H 300w Plus Pendingin plus LPF seperti di video, HARGA = IDR 2.200.000,- WA : 081946554000 INSTAGRAM : nusapalermo FB : [email protected]
Views: 352 nusatu
Pentung pentungan pake galon
 
01:46
Djjebjenjspowbbrhdu Dbje
Views: 585 Dimas Deandra
Pengantar Siaran Radio-seputar the jakmania
 
15:44
siaran radio dengan bintang tamu ketua umum thejakmania yang bakal dipandu oleh ncek dan myhta (sport_fm). membahas mengenai sejarah dibentuknya Thejakmania.
Views: 151 sport_fm radio
On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer
 
01:47:10
Agee stated that his Roman Catholic social conscience had made him increasingly uncomfortable with his work by the late 1960s leading to his disillusionment with the CIA and its support for authoritarian governments across Latin America. About the book: https://www.amazon.com/gp/product/0818404191/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=0818404191&linkCode=as2&tag=tra0c7-20&linkId=b294725503e4fb16b4878d6070a5adcb He and other dissidents took encouragement in their stand from the Church Committee (1975-76), which cast a critical light on the role of the CIA in assassinations, domestic espionage, and other illegal activities. In the book Agee condemned the 1968 Tlatelolco massacre in Mexico City and wrote that this was the immediate event precipitating his leaving the agency. While Agee claimed that the CIA was "very pleased with his work," offered him "another promotion" and his superior "was startled" when Agee told him about his plans to resign, the anti-communist journalist John Barron claims that Agee's resignation was forced "for a variety of reasons, including his irresponsible drinking, continuous and vulgar propositioning of embassy wives, and inability to manage his finances." Agee was accused by U.S. President George H. W. Bush of being responsible for the death of Richard Welch, a Harvard-educated classicist who was murdered by the Revolutionary Organization 17 November while heading the CIA Station in Athens. Bush had directed the CIA from 1976 to 1977. Inside the Company identified 250 alleged CIA officers and agents. The officers and agents, all personally known to Agee, are listed in an appendix to the book. While written as a diary, it is actually a reconstruction of events based on Agee's memory and his subsequent research. Agee writes that his first overseas assignment was in 1960 to Ecuador where his primary mission was to force a diplomatic break between Ecuador and Cuba, no matter what the cost to Ecuador's shaky stability, using bribery, intimidation, bugging, and forgery. Agee spent four years in Ecuador penetrating Ecuadorian politics. He states that his actions subverted and destroyed the political fabric of Ecuador. Agee helped bug the United Arab Republic code room in Montevideo, Uruguay, with two contact microphones placed on the ceiling of the room below. On December 12, 1965 Agee explains how he visited senior Uruguayan military and police officers at a Montevideo police headquarters. He realized that the screaming he heard from a nearby cell was the torturing of a Uruguayan, whose name he had given to the police as someone to watch. The Uruguayan senior officers simply turned up a radio report of a soccer game to drown out the screams. Agee also ran CIA operations within the 1968 Mexico City Olympic Games and he witnessed the events of the Tlatelolco massacre. Agee stated that President José Figueres Ferrer of Costa Rica, President Luis Echeverría Álvarez (1970--1976) of Mexico and President Alfonso López Michelsen (1974--1978) of Colombia were CIA collaborators or agents. Following this he details how he resigned from the CIA and began writing the book, conducting research in Cuba, London and Paris. During this time he alleges he was being spied on by the CIA. http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Agee
Views: 278750 The Film Archives